W oczekiwaniu na wyniki Okręgowego etapu Olimpiady Wiedzy o Żywieniu.
W oczekiwaniu na wyniki Okręgowego etapu Olimpiady Wiedzy o Żywieniu. http://www.zsckr.nowytarg.pl/wp-content/uploads/2023/12/816642752417634462-768x1024.jpg 768 1024 Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowym Targu Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowym Targu http://www.zsckr.nowytarg.pl/wp-content/uploads/2023/12/816642752417634462-768x1024.jpgUczennice technikum żywienia i usług gastronomicznych Dominika Fryda i Agnieszka Truty wzięły udział w etapie okręgowym Olimpiady Wiedzy o Żywieniu. Tegorocznym tematem wiodącym było mięso i przetwory mięsne. Pierwsza część konkursu odbyła się 1 grudnia, w trakcie której uczestnicy rozwiązywali zadania praktyczne, a 4 grudnia uczestnicy rozwiązali test sprawdzający całokształt wiedzy technologicznej w formie on-line. Z niecierpliwością czekamy na wyniki i trzymamy kciuki za sukces Dominiki i Agnieszki. Warto zaznaczyć, że już samo uczestnictwo w etapie okręgowym tej olimpiady jest ogromnym wyróżnieniem!
- Posted In:
- Aktualności